Jag har blivit slapp...

Har inte skrivit något här i bloggen på ett par dagar nu. Anledningen är att jag helt enkelt har blivt för slapp och lat. Dessutom har jag inte gjort speciellt mycket de senaste dagarna. Sista uppgiften till skolan skulle vara klar förra måndagen och sen har det mest blivit att lat sig. Det enda som jag typ har gjort är att träna...men ska väll bli bättre på det med.

Men ska väll ta och ta tag i livet lite nu när jag har tid innan jag börjar jobba efter midsommar.....är massa saker som måste fixa innför sommaren som tex en bikkin...Någon som vet vart det finns några snygga?

Men ska ta och läsa min grymt spännande bok nu....sedan blir det match mot kenty.

Ha det bäst!

"Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland."


En väldigt gamal fotbolls bild på mej....


Stockholm by day

Gårdagen tillbringades i Stockholm med mamma där vi shoppade loss....eller inte. Hittade inte sådär jätte mycket men två tunikor, två linnen, ett par rosa jeans leggins, en blus, ett par örhängen och ett halsband blev det iallafall...

Var en trevlig dag trots lite regn och ont i fötterna efter att ha gått i nya skor hela dagen...Men men, få la skylla mig själv.

Idag har varit en riktig slappar dag, har typ inte gjort någonting, bara gått runt i mysskläder och slappat...eller har faktiskt gått en promenad i solen oxå...

Nej, nu ska jag snart ta och skjutsa mamma te jobbet och sen blir det nog och titta på tv eller nåt. By the way hur kunde inte Nastja gå vidare i talang, vem f*n röstade på den där lillkillen som sjöng så jäkla falskt att man typ behövde hålla för öronen. Men men, svenskarna e ju konstiga annars hade aldrig Malena vunnit melodifestivalen.


Nej, nu ska jag sluta klaga och göra något vettigt.


Ha en trevlig kväll!


Fredag...


Hej igen!

Jag fattar fortfarande inte hur man ska göra för att få den här bloggen och se lite rolig ut så folk vill läsa den....Någon som kan hjälpa mig? Jag är ju liksom inte världens smartaste person som de flesta vet och ibland behöver jag lite hjälp på traven.

Hmm....Dagen idag har gått väldigt fort kanske beror på att jag vaknade typ vid elva. Sen var jag tvungen att åka till polisen med brosan och hämta vara pass och det tog typ en evighet sen var vi tvungna att handla lite och det gick inte heller speciellt snabbt....Så vi kom väll typ hem från stan vid fem. Så den här dagen blev det inte mycket vettigt ut av.

Väntar på att maten ska bli klar nu. Sen blir det en myssig hemma kväll med och titta på talang och heja lite extra på Anastacia som är en riktigt duktig rytmiskgymnast.

När jag "äntligen" fick chansen och spela en A-lagsmatch ska jag åka med mamma till Stockholm imorron....Men men, det blir väll fler chanser.

PussVarför??

Varför ska det vara så jäkla svårt att få till en snygg design på den här bloggen....Någon som är duktig och vet hur man gör hör gärna av er till mig. Får ryck på att det bara går och få massa tråkiga design mallar vill ha en rolig där man kan sätta in massa egna bilder och sånt.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och kanske gå ut och sätta mig och läsa lite sen eller nåt...

Puss


Precis som alla andra!

Jag vet att jag är lite efter, men nu har även jag skaffat blogg så ni kan följa mitt ganska tråkiga och händelse lösa liv. Nej vars ibland händer det faktiskt saker även för mej......

Men efter att ha varit och svettats i en varm och äcklig tränings lokal i lite över en timme har jag inte så mycket ork att sitta här och skriva just nu. Men jag lovar i framtiden kommer det bli mycket roligare inlägg jag lovar...(nästan i allafall)

Nej nu ska jag ta och palla mig ut till vardagsrumet och se den nya Wallander, Hämden. Vet att jag är lite efter även där men hann ju aldrig att se den på bio och nu har den äntligen kommit på film.....

Imorron ska jag även försöka dessigna den här bloggen...kom gärna med förslag!

Hej så länge!


Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min blogg, här kan du läsa allt om mitt liv!

Puss Eva-Lotta


RSS 2.0