En liten uppdatering...

Var ett tag sen man uppdaterade här, men har helt enkelt inte blivit någon tid för det. Och just nu orkar jag inte skriva så mycket...men jag lovar nästa vecka kommer det komma ett lååååååååååångt inlägg och många bilder.

Men har jobbat varje dag på teatern i Norsholm och har inte hunnit med så mycket annat tyvärr....Har la blivit en och annan utflykt med dock har ju inte vädret varit det bästa.

Men nu ska jag snart äta sen blir det att åka bort te Norsholm och teatern i kväll också...Imorron blir det Öland med mamma och mormor, tills måndag kväll....Sen blir det jobb i en vecka igen....sen får vi la se va som händer när jag e ledig nästa gång....Den som lever får se!

Ha en underbar eftermiddag!

Varför blir det inte som jag vill...

orkar egentligen inte blogga...har liksom ändå inget att skriva. Har bara jobbat liksom inte hunnit me nåt annat. Men förhoppingsvis blir det väll bättre snart...

kan nån förklara för mig varför alla mina bilder som jag skickar från min mobil till bloggen blir lagda på högkant....??

Nu ska jag snart äta.

Ha en bra kväll!


Norsholm

Jobbar i norsholm idag...kolla bilden i förra inlägget...lite bättren en att jobba i skärblacka i allafall...har lunch nu så orkar inte skriva så mycket...men än dock en uppdatering...;-) Ha det bäst!

Norsholm


Fredags


Test ili test

Sitter på jobbet o har allmänt tråkigt. Har precis ätit lite o väntar på att nästa pass ska börja. Så fick iden o prova om det funkar att blogga från mobilen...hehe. Så inlägget blir inte speciellt kul men än dock ett inlägg. Tack för i fredags stephanie...jag va bäst på kubb eller hur? Hehe Ja, ja ha en bra dag!

Sol, bad och lite jobb....

Dax för en lite uppdatering igen då var ett tag sen nu...Men vem f*n sitter vid datorn när det e 30 graders värme ute...Inte jag iallafall.

Det har nog inte hänt så mycket sen jag sist jag uppdaterade men man får ta varje dag som den kommer. Har mest ägnat mig åt att solat och badat den här veckan....Man får passa på! Har dock inte lyckats bli solbränd...men men, livet e orättvist. Har blivit lite jobb oxå och en tur te smultronstället....men annars inget av värde att ta upp.....

Har blivit bad i både vättern( vadstena) och Roxen (Berg) ni kan ju gissa vad som var varmast...hehe

Nej, nu blir det snart pizza....

KramarRSS 2.0