Blev brunett...

Jahopp, då har man fixat håret då....Blev brunett, och är faktiskt ganska nöjd både med klippning och färg...Jaja, nu vet alla det....hehe

Nu blir det snart CSI NY.

Ha en trevlig kväll!

That´s life...

Hej hopp, nu man tillbax här på bloggen igen...Inte för jag har så mycket att skriva men ifall någon läser så är jag väll skyldig att göra en uppdatering....hehe.

Hmm...va ska man skriva då. Dagarna går förbi, jobbet är slut sen några veckor tillbaka. Nu fylls dagarna istället av lite lätt pluggande och träningar. Men imorron börjar allvaret igen...då blir det inte lätt pluggande utan stenhårt...hehe.

Var på somar revyn..." Vi på snårkråkan" igår på kråkholmen i Norrköping....Var riktigt roligt och trevligt faktiskt.

Sen börjar gymnastiken snart oxå...ska bli riktigt roligt. Både att ha mina egna grupper, har faktiskt saknat barnen. Och sen att träna själv så klart. Har varit hos Stephanie för att planera lite inför grupperna i tallboda. dte gick ganska bra och vi hittade en del nya lekar faktiskt....=)

Imorron ska jag klippa mig och färga håret.....Men har lite svårt att bestämma mig hur jag ska färga håret men tror iallafall jag bestämmt hur jag ska klippa mig.....

Nu blir det snart mat.....

Ha en trevlig kväll

Sommaren 2009...

Har ju lovat ett lite längre inlägg om vad som har hänt i sommar....Men har varken orkat eller haft tid. Men nu ska jag iallafall skriva lite och lägga upp några bilder. Har ju tyvärr inte haft tid och göra så mycket i sommar på grund av att jag jobbar, men pengar är alltid bra så....Dessutom blir det Rhodos i oktober...Det ska bli skönt det. Men har ju trots allt hunnit med lite mer än att jobba, har bland annat varit på Öland.

Här kommer några bilder från min sommar och lite innan hittills....( En bild säger mer en tusen ord, hehe)

Lyckad tävling i strängnäs ( 3 guld, 1 brons. Medalj i allt vi ställde upp i) Jag e inte uppvärmd på bilden. Det e därför jag ser så ovig ut.


Firade mormors 80-årsdag i Rejmyre.


Berg har besökts några gånger, både för bad och fika.


Även Söderköping har besökt ett par gånger, dels för glass, dels för mat.


Var på Öland, två dagar med mamma och mormor. ( Mormors 80-års present)


Där vi bodde på Öland


Jag vid frukosten på Öland.


"Poolen" i matsalen där vi bodde på Öland.


Borgholm


Borgholm


Borgholm


Färjestaden

Teater här snart...
Var med och byggde upp teatern i Norsholm ( dock e bilden åt fel håll. Blev nåt konstig när jag tog den från mobilen.)


Och sen blev teatern färdig. Jag rekommenderar alla som läser eller inte läser min blogg att gå och titta på " Fransosen Hans Frandsen"

Sist men inte minst en bild på "Fransosen" i egen hög person.

Nu orkar jag inte fixa mer med bloggen just nu. Kommer nog ta ett tag innan jag hinner/orkar blogga igen. Men ni får hålla till godo så länge. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge...hehe

Ha en bra kväll!

RSS 2.0